Aangenaam kennis te maken!

 

Ik ben zo blij dat je er bent! Mijn naam is Linda Meuwissen en ik ben de oprichter van EFF: Eco Fashion Fabrics. Ik ben een hobby naaister, mode- en stoffenliefhebber en ondernemer uit Eindhoven, waar ik samen woon met mijn man.

Toen ik nog een klein meisje was, leerde mijn moeder me hoe ik om moest gaan met de naaimachine. Ik begon met het maken van speldenkussentjes (waarvan mijn moeder er nog steeds 1 gebruikt!) Later ben ik ook zelf kleding gaan maken. Ik ben erg creatief en hou ervan om met verschillende stoffen, kleuren, structuren en patronen te experimenteren. Omdat ik het zelf kan maken kan ik een kledingstuk maken precies zoals ik in gedachten heb, in die specifieke print of kleur en goed passend bij mijn lichaam. Kleding maken is mijn ultieme hobby. Het geeft ontspanning, ik word er blij van als ik iets gemaakt heb en het uiteindelijk kan dragen, het geeft me een enorm gevoel van vrijheid en ik kan mijn eigen stijl blijven ontwikkelen. Die stijl zie je dan ook terug in onze collectie in de winkel.

Ik heb altijd de drang gehad om een eigen bedrijf te starten. Ik had veel ideeën maar er sprong er nooit echt eentje uit. Totdat ik op het idee kwam om mijn voorliefde voor het zelf maken van kleding, mooie goede kwaliteit stoffen en duurzaamheid te combineren. Het geeft me enorm veel voldoening om dagelijks bezig te zijn met dingen waarvan ik hou. En dat terwijl ik tegelijkertijd ook probeer, samen met jullie, de wereld een beetje mooier te maken. Uiteraard door de kleding te dragen die wij hobby naaisters van de prachtige stoffen maken, maar ook door een kleine bijdrage te leveren aan een betere wereld. Absoluut een win-win situatie als je het mij vraagt. Wil je meer lezen over mijn oorspronkelijke idee? Bezoek dan de Wie wij zijn sectie. 

Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis over duurzame stoffen te delen, tips en tricks te geven over hoe je duurzamer kunt naaien en natuurlijk om te blijven zoeken naar nieuwe stoffen om aan de collectie toe te voegen.

Stuur me een e-mail op hi@ecofashionfabrics.com als je contact wilt opnemen. Ik vind het super leuk om iets van je te horen!

Groetjes,
Linda

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd